ONDERNEMERSCHAP

Website hosting. Daar zijn veel servers voor nodig. Daar is koeling voor nodig. Eens iedereen veganist is geworden is deze snel groeiende sector wellicht dé grootste CO2-vervuiler op deze wereld. Ik laat mijn website hosten door One.com. Dat bedrijf kwam als een van de meest groene en sociale bedrijven uit mijn zoektocht.

Laat het mij zeker weten mocht je een betere tip voor me hebben.

Ik bestel voor mijn bedrijf of mijn gezin zo weinig mogelijk producten ‘vóór 23h besteld, de volgende ochtend al bij mij thuis geleverd’. Materiaal dat ik nodig heb voor mijn werk koop ik zoveel mogelijk lokaal. Indien toch online, laat ik het in collectieve ophaalpunten leveren, om de energie van de chauffeur en de bestelwagen te besparen. Laat mij zeker weten als jij een nog mensvriendelijker of milieuvriendelijker optie kent.

Zwartopwit verzorgt mijn drukwerk. Hun duurzame bedrijfsvoering met groene stroom, vegetale inkten, gerecycleerd papier, kwalitatieve en locale productie en geoptimaliseerd transport overtuigde mij.

Ik haal mijn stiften met inkt op waterbasis en andere materialen bij Neuland. Ik ben vaste klant van een aantal bibliotheken 

Triodos Bank koos ik als partner voor mijn geldzaken. Zij beloven enkel activiteiten te financieren die mens, milieu en cultuur centraal stellen.


Ik werk graag samen met anderen, liefst ook met collega’s die een andere blik of achtergrond hebben dan de mijne, of een net andere expertise. Met samenwerken kunnen we bergen verzetten. Samenwerken verrijkt de perspectieven. Samenwerken is de toekomst.

Laat het mij zeker weten mocht je met me willen samenwerken, als klant of als collega!

Ik maakte deze website met zoveel mogelijk oog voor toegankelijkheid.

Ik volgde hierbij de principes van Anysurfer.

Laat mij zeker weten als jij tips hebt om mijn website nog toegankelijker te maken.