WAT ANDEREN VERTELLEN

Nele weet wat ze doet én weet het ook nog eens over te brengen. Ze combineert de kracht van het doen en het lichamelijk beleven met een stevige theoretische basis, die ze desgewenst bovenhaalt. Ze was grondig voorbereid op de vorming die ze voor ons begeleidde, maar liet altijd de noden en de behoeften van de groep hierop primeren.

Adviseur netwerkorganisatie  juni 2024

Nele heeft een zeldzaam vermogen naar mensen te luisteren, en daarmee processen helder te krijgen. Ze is een intelligente en integere, geduldige maar daadkrachtige, uiterst deskundige gids. Ik vond het coachingstraject met haar verrijkend, verhelderend, leerzaam en vooral ontzettend leuk!

Marina  december 2022

Nele begeleidde een van onze teams waar spanningen het samenwerken bemoeilijkten. Ze ondersteunde ons met scherpstellen. Zo lukte het ons om op tafel te leggen wat we eigenlijk erg oncomfortabel vonden om tegen elkaar te zeggen. Ze zette in op vertraging. Ze kon de verschillende collega’s goed lezen en is methodisch sterk.

Directeur in de metaalsector oktober 2023

"Nele was, in haar begeleidingswerk met een van onze teams, steeds (voor)bereid om bijsturingen van het proces en methodieken te maken, passend bij de situatie. Hierdoor konden we echt op haar vertrouwen. Verder typeren openheid, een niet omver te blazen neutraliteit en menselijkheid haar werk."

HR coördinator bij een Openbaar Bestuur december 2023

Nele blinkt uit in authenticiteit en luistervaardigheid, ze kan ook heel goed verwoorden wat ze van je hoort. Ze is ad rem en heeft een trukendoos aan kennis en technieken in haar achterzak waaruit ze continu kan putten en waarmee ze het proces bijstuurt, in functie van je noden en de klik met bepaalde methoden. Ze durft confronteren en je uit je comfortzone halen. Ik raad haar ieder leidinggevende die in zichzelf durft te graven en er rijker wil uitkomen aan.

An augustus 2022

OVER MEZELF

Wat willen jullie verder weten over mij?

Wat wil ik jullie vertellen? 

Mij kennende, vast veel…veel te veel. 

Klik voor meer uitleg op die onderwerpen die je interesseren.

1. Hoe werk ik?


Altijd op maat van de groep of het individu.

2. Expertise & Drive


Ik ben antropoloog/socioloog, erkend bemiddelaar, opgeleid als loopbaanbegeleider en Deep Democracy Facilitator. Ik put uit mijn eigen doorleefde en zoekende leiderschap en lees ontzettend graag.

Nele De Meyer, de bezielster achter IHearYou kijkt glimlachend in de camera. Ze is begin de 40 met lichtbruine, lange haren, snel in een staart gebonden.

3. Ben ik zelf dan zo vredevol en conflictvrij?Ik ben eerder van het uitspreken en het hart op de tong.

4. Verantwoord en duurzaam ondernemer

schap


Een zoektocht

5. Waarom IHearYou?


Ik nodig je uit om samen met mij met volle aandacht en vanuit oprechte nieuwsgierigheid naar jezelf en anderen te luisteren