Een vlinder hangt te drogen onder aan een tak. Ze kroop net uit haar pop die, nu leeg, naast haar hangt. Ze is het resultaat van een transformatie.

HOE WERK IK?


Ik creëer een veilige omgeving voor mensen en groepen om hét met elkaar én zichzelf aan te gaan. Om uit te spreken wat er gezegd moet worden. En om goed te luisteren naar elkaar en zichzelf.

Individuele begeleiding


Je hebt een kluwen aan vragen? 

Of heb je één heldere vraag? Maak gratis kennis.

Samen kiezen we een startpunt. Het punt dat nu, vandaag, het meeste dringt. Datgene wat kriebelt of wringt. Het ding dat om aandacht roept. 

Ik zorg ervoor dat je, naast verdiepende inzichten, concrete tools in handen hebt.


Die hulpbronnen kun je meteen inzetten. Gaandeweg pakken we, één voor één, die elementen vast die betrekking hebben op je vraag of vragen. Daartoe kijken we nieuwsgierig naar links en naar rechts, naar onder en boven, naar achter en naar voor. We zoomen in en duiken de diepte in. We vertragen om daarna te versnellen. Ik nodig je uit om de dingen op een andere manier te bekijken en te ervaren. Ik confronteer, stel in vraag, bied houvast en help je om jouw intuïtie te versterken. Zodat jouw antwoord op je vraag duurzaam en stevig is.

Teambegeleiding


We maken kennis tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Daarin geef je me mee wat de situatie vandaag is en hoe jullie in de toekomst als team willen samenwerken.


Ik werk een globaal plan van aanpak uit en stuur je een samenwerkingsvoorstel. We zetten het kleinst mogelijke stapje eerst. We gaan voor de kleinst mogelijke interventie. Zien we dat er meer nodig is, dan zetten we vervolgstappen.

Flexibiliteit van het begeleidingsproces is een van de succesfactoren.


Bij het zetten van die kleine stapjes zijn jullie bereid samen met mij de diepte in te duiken en breed te gaan scannen. Zodat we niet-helpende en helpende patronen in kaart kunnen brengen en kunnen inzetten op een duurzame transformatie.

Erkende Bemiddeling


Tijdens een gratis kennismakings-gesprek beluister ik wat de situatie is. Om wie het gaat en waar deze mensen naartoe willen. Indien bemiddeling de juiste interventie is, maak ik een samenwerkingsvoorstel dat een kader biedt voor de stappen die ik als bemiddelaar met jullie wil zetten.


Ik begeleid jullie zacht en sterk tegelijkertijd om niet in de vangnetten en valstrikken van spannend conflict te blijven vasthangen. Niet te struikelen of kopje onder te gaan. De inzet is de transformatie van jullie conflict.


Het resultaat kan een afsprakenkader zijn dat wenselijk en haalbaar is voor alle betrokkenen.