IHearYou...?!!

Nieuwsgierig en respectvol aangaan van spanning op het werk, begint voor mij bij luisteren. Het kan spanning zijn in jezelf, waarnaar we samen luisteren. Doe ik mijn werk wel goed? Is dit wel de job voor mij? Ben ik de beste leider die ik kan zijn?  

Het kan ook spanning zijn binnen het team of tussen teams. Ik breng het graag  samen met je/jullie in kaart.

Als we dat luisteren beter inoefenen, dan versterken we ons zelfvertrouwen en onze intuïtie. Als het binnen teams gangbaarder wordt om echt en oprecht te luisteren naar elkaar, naar iedereen... Als we superluisteren tot onze mensenkracht maken, dan zetten we reuzenstappen als soort.

Niet iedereen kan horen...hoe zit dat dan met het inclusieve ondernemerschap dat je ambieert?

Niet iedereen kan zintuiglijk horen, dat klopt. Maar iedereen kan aandachtig luisteren, of het nu met je gehoor is of met (een) ander zintuig(en).

Wanneer ik het woord luisteren gebruik dan doel ik op het maken van connectie. Connectie met de ander, connectie met jezelf, om datgene te zien, te horen, te proeven, te ervaren wat er werkelijk toe doet. Listen to Connect, Connect to Listen.


De individuele begeleiding en teambegeleiding die ik aanbied probeer ik zo toegankelijk mogelijk te ontwerpen. Laat mij zeker weten wat jouw of jullie toegankelijkheidsbehoeftes zijn.